Medisch dagje

Geschreven op 28 september 2010 door Dennis

Zou ze zijn gegroeid?

Gisteren was het een ‘medisch dagje’ voor Robine. ’s Morgens kwam de verloskundige nog even kijken hoe het met Ann en Robine ging. Net iets later werd er door de GGD gebeld dat ze langs wilden komen voor de hielprik en voor de gehoortest. De hielprik heeft ze super doorstaan! Eventjes huilen, maar snel was daar de troost door de borstvoeding van mama 😉 Voor de gehoortest is ze geslaagd en het bloed uit haar hieltje wordt opgestuurd naar het lab en wordt onderzocht op 17 verschillende ziektes. Hopelijk horen we daar de komende 3 weken niets meer van, dat zou namelijk betekenen dat dat ook allemaal goed is.

Eind van de middag stond plots ook de huisarts nog even op de stoep om eens even naar zijn jongste patiëntje uit zijn praktijk te komen kijken. De doc heeft even geluisterd naar Robine’s hartje en longetjes en heeft wat aan haar heupjes staan trekken. Gelukkig heeft ze daar weinig last van gehad of gemerkt en was alles in orde.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>