Eerste dagen

Geschreven op 26 september 2010 door Dennis

In mijn eerste jurkje

Donderdag eind van de middag mochten we met z’n drietjes naar huis. De buren zagen de auto stoppen en kwamen gelijk even een vlugge blik in de maxi-cosi nemen. De familie was ’s middags al gebeld en ’s avonds kwamen de beide opa’s en oma’s dan ook even naar hun kleinkind kijken. Ook de ooms en tantes kwamen even naar hun nichtje gluren.

Robine had in haar vruchtwater gepoept en waarschijnlijk wat vruchtwater binnengekregen waardoor ze de eerste dag wat misselijk was, hierdoor heeft ze de eerste dag ook niet willen drinken. De dagen welke volgden kwam de borstvoeding goed op gang, maar lag het aan “Robine’s pet” of ze wilde aanhappen of niet. Na overleg met de verloskundige en de kraamverzorgster is toch voor wat bijvoeding gekozen na de borstvoeding.

Naast de strubbelingen met de voeding gaat het verder hartstikke goed met Robine! Ze slaapt ’s nachts lekker door, uiteraard nog wel een nachtvoeding, maar daar hebben we haar voor wakker moeten maken. Ook overdag horen we haar bijna niet, ze ligt graag bij ons (en bij de kraamvisite!). We hebben een super-kraamverzorgster (Coby) die ons in van alles ondersteunt en ons van goede adviezen en tips voorziet en misschien wel het belangrijkste: ze is superlief voor Robine en Ann!

De geboortekaartjes zijn besteld, helaas doordat het weekend ertussen zit komen ze iets later dan mogelijk verwacht, maar wees gerust…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>